Commentaren: 22
 • #22

  Casper (dinsdag, 14 maart 2023 20:33)

  Super werk geleverd! Erg snel afgerond, duidelijk in de communicatie en daarbij gezellige mannen om mee te werken. Dank!

 • #21

  Fam Goebel (woensdag, 07 december 2022 20:46)  TOP TEAM :Na verschillende verhuizingen en verbouwingen dachten we wel wat ervaring te hebben met ingenieuze projecten. Gepokt en gemazzelt door vaak tegenvallende werkrelaties en uitvoeringen, gingen we een het project "dakterras" enigszins zenuwachtig aan. Op zoek naar de juiste aannemer, werden we wederom teleurgesteld door slechte bereikbaarheid, weinig flexibiliteit, en vaak overprijsde offertes. Tot we op de website van Rene en zijn team beland. Vanaf de offerte aanvraag was al meteen duidelijk dat we met een professional te maken hadden, zeer goede communicatie, meedenken met ons, zowel project technisch als financieel, tot aan de gemeente aan toe. Alles was tot in de puntjes geregeld, tot de dag van de start van het project. En op de kop toe, kwam Rene met een fantastisch team (Barry/Jerry/Dennis) die bij ons kind aan huis waren gedurende de bouw, en ons nooit tot last zijn geweest, ondanks soms de vroege start van de dagen. Alles werd perfect geregeld, en zelfs de buren waren zeer tevreden over het team, en overlast werd voor lief genomen. En zelfs tot het moment dat de Gemeente het werk moest goedkeuren konden we op hun ervaring vertrouwen. Ik zou zeggen niet verder zoeken! Rene en zijn team moet je hebben.

 • #20

  Joost (woensdag, 19 oktober 2022 13:59)

  René heeft bij ons heel goed werk afgeleverd. Hij is een betrouwbare partner die zijn afspraken nakomt. En als er iets anders loopt, dan informeert hij je. Hij levert kwaliteit en denkt mee over de beste manier om zaken op te lossen. Ik raad hem absoluut aan!

 • #19

  Jason (vrijdag, 10 juni 2022 12:23)

  Rene and his team did a great job on our new roof terrace and resurfacing of our roof decking. The entire job was handeled from A to Z with great detail and a high level of workamanship. Everything went as agreed and we are very satisfied with the result. Thanks again to Rene and team!!!

 • #18

  Inge (vrijdag, 14 januari 2022 16:22)

  Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe dakterras en de service. René en zijn team werken met kwalitatief goed materiaal. Wat ik enorm waardeerde is dat ze altijd proactief meedachten over de beste situatie in mijn geval, ook na de start van de bouw, en flexibel waren.

  Toen er een probleem ontstond met de buren ivm de vergunning stonden ze vierkant achter mij en hebben ze heel flexibel de planning meteen aangepast. Uiteindelijk is alles goedgekomen en is het terras prachtig. Daarnaast zijn het heel prettige mensen om mee te werken!

 • #17

  Milo & Celine (maandag, 13 december 2021 15:11)

  René en zijn team hebben waanzinnig werk geleverd. Naast dat het kwalitatief heel goed en doordacht was zijn ze ook super fijn in de omgang. Na de dag werd alles netjes opgeruimd waardoor we tijdens de verbouwing niet in het stof zaten.

  Wij raden René en zijn team dan ook zeker aan om jou dakterras aan te leggen!

 • #16

  Kate& Julian (dinsdag, 22 juni 2021 22:13)

  Naar volle tevredenheid is afgelopen april ons dakterras opgeleverd. Het vinden van de juiste partij voor het kiezen van het dakterras niet makkelijk. Er zijn veel partijen die zich op verschillende manieren onderscheiden.

  Uiteindelijk hebben wij voor Rene gekozen, aangezien wij kwaliteit, transparantie en een meedenkende uitvoerder belangrijk achten…

  Rene heeft de verwachtingen meer dan waargemaakt. Een schitterend dakterras die aan al onze wensen voldoet is het resultaat. Hierbij wil ik niet onderbelicht laten dat het team (Jerry & Bas) echt fantastisch werk hebben geleverd. Harde en nette werkers.


 • #15

  Frank Siblesz (maandag, 31 mei 2021 17:09)

  Na een voortraject inclusief tekeningen en vergunning hebben Rene en zijn collegas ons dakterras in de Watergraafsmeer/Amsterdam vakkundig aangelegd. Het resultaat is ontzettend mooi. Daarnaast was het erg plezierig om het team in huis te hebben, goede communicatie en zeer netjes gewerkt. Wordt goed meegedacht over hoe terras beste aansluit op binnenkant huis. Aanrader!

 • #14

  Diana (zondag, 23 mei 2021 12:04)

  Rene en team hebben een prachtig dakterras opgeleverd in Amsterdam. Samen met Rene zijn er wat extra gadgets ingebouwd, zoals beloopbaar glas en spots in het dakterras.
  Rene is goed bereikbaar, levert maatwerk, werkt snel doch grondig en komt zijn afspraken na.

  Ik zou Rene aan iedereen aanbevelen.

 • #13

  Don Severeijns (maandag, 15 maart 2021 17:32)

  René en zijn team hebben in de aanloop naar ons nieuwe dakterras en opgang een uitstekende begeleiding en voorbereiding getoond. Tijdens de uitvoering werden enkele onvoorziene tegenslagen vlot opgelost. Al met al zijn we zeer tevreden.

 • #12

  Jenny en IJsbrand (donderdag, 18 februari 2021 23:13)

  Rene en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd. Eerst onze oude dakterras verwijderd en daarna een grotere nieuwe gebouwd. Daarnaast keurige trap gebouwd. Vriendelijke lui, alles netjes afgewerkt. Erg tevreden met het resultaat!

 • #11

  Larissa (woensdag, 16 september 2020 17:23)

  Super blij met het resultaat. René heeft mijn balkon vergroot, steunend op de uitbouw van mijn onderburen. Werkzaamheden zijn super netjes uitgevoerd, communicatie liep vlekkeloos (ook met de onderburen) en de mannen hebben super netjes met respect voor mijn woning gewerkt. Ik kan niet anders dan René aanbevelen als een goede vakman.

 • #10

  A.Goldberg (woensdag, 22 juli 2020 13:20)

  Alle afspraken zijn na gekomen en het werk is goed en netjes.
  Rene is makkelijk en aardig in omgang.
  Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

 • #9

  Pam & Fred (maandag, 03 juni 2019 16:49)

  Wij waren al een hele tijd bezig met voorbereidingen (vergunningen, opname in splitsingsakte etc) voor ons (zwevend) dakterras. We zijn uiteindelijk bij René Krook terecht gekomen om dit werk voor ons uit te voeren. René heeft dit zojuist opgeleverd en wij zijn bijzonder blij met het resultaat. René heeft op basis van zijn brede ervaring erg goede oplossingen bedacht voor o.a. de entree dat werkelijk perfect is gedaan. Het team werkt zeer accuraat, volgens planning en alles wordt schoon en netjes opgeleverd. De materialen die zijn gebruikt zijn van topkwaliteit wat natuurlijk de levensduur enorm bevorderd. Zeer degelijk allemaal. Nu aan ons om ervan te gaan genieten en dat lukt zeer zeker ;-)... René, bedankt voor de goede zorgen!!!

 • #8

  Alex van Dam (maandag, 18 december 2017 15:29)

  29-06-2015
  We hebben Rene gevonden en na een eerste kennismakingsgesprek voelde het meteen goed.

  Hij heeft snel en vakkundig ons terras aangelegd en zijn blij met de uiteindelijke keuze voor Rene.

  We zouden hem absoluut aanraden wanneer er iets in je huis moet gebeuren.

 • #7

  Doortje Blaisse (maandag, 18 december 2017 15:28)

  18-06-2015
  René Krook heeft ons dakterras gebouwd. Het gaat om een dakterras van 40m2 met een overspanning van 8m zwevend op de draagmuren. Voor deze opdracht heeft hij goed samengewerkt met de constructeur en de gemeente waardoor technisch en juridisch gezien alles top geregeld is.

  Visueel ziet het terras er waanzinnig mooi uit. Een goede vriend van mij renoveert appartementen in Amsterdam en heeft daarmee een goede kijk op de kwaliteit van dakterrassen en hij was laaiend enthousiast. Met name over het afwerkingsniveau en de goede materialen die René heeft gebruikt.

  Ook heeft René een schoorsteen verwijderd, een deur gemaakt in een bestaande muur en is hij na oplevering van het werk nog teruggekomen om het slot in de deur te plaatsen. Ook aan de aftersales / nazorg kant neemt hij zijn verantwoordelijkheid.

  Ik kan niet anders zeggen dan dat ik uiterst tevreden ben. René is een aardige vent en een vakman!

 • #6

  Laurens Coeveld (maandag, 18 december 2017 15:26)

  20-05-2015
  Het was plezierig werken met Rene. Hij heeft een erg mooi dakterras voor ons gemaakt. Hij was zo vriendelijk om 's avonds langs te komen voor het opnemen, was beschikbaar op het moment dat het ons uitkwam en heeft de klus snel geklaard (2-3 dagen). Hij was flexibel toen we een kleine aanpassing vroegen. Positief persoon, Rene communiceert helder en snel en werkt netjes. We hebben voor hem gekozen ondanks dat hij niet de allergoedkoopste was. Kwaliteit is belangrijker dan prijs.

 • #5

  Anoniem (maandag, 18 december 2017 15:23)

  14-01-2015
  Rene heeft een prachtig dakterras aangelegd op ons huis in Amsterdam Oost. Vanuit de hal is een nieuwe vaste trap geplaatst die naar het dak loopt en door het dakruim kom je uit op ons nieuwe ruime terras.
  De samenwerking is erg prettig verlopen waarbij Rene altijd goed heeft meegedacht. Bij bijv. weersomstandigheden is het altijd goed gelukt om passende nieuwe afspraken te maken.
  Kortom, wij zijn erg tevreden over het resultaat en de samenwerking!

 • #4

  Anoniem (maandag, 18 december 2017 15:21)

  04-08-2014
  Mijn ervaring met René was zeer positief. Het is werkelijk een schitterend terras geworden waar we al vaak gebruik van hebben gemaakt.

  Het enige kritische (nogal kleine) puntje was dat René graag een dag eerder wilde beginnen, dus op vrijdag in plaats van maandag, en dat was nog in onze vakantie. Maar ook dat ging eigenlijk allemaal in prima overleg en prima sfeer.

  Communicatie onderling was ook goed. Dat René er uiteindelijk zelf ook trots op was klopte wat ons betreft helemaal.

  Wij zouden René 100% aanraden aan anderen!

 • #3

  Dave Verhaaf (maandag, 18 december 2017 15:19)

  22-12-2013
  René is een vriendelijk en betrouwbaar persoon. Hij werkt erg netjes en perfectionistisch, het terras ziet er ook echt super uit, mede doordat ik voor Bilinga hout heb gekozen i.p.v. het standaard Bankirai.

  Tevens heeft René op mijn balkon nieuwe kunststof planken gelegd van UPM, dit is duurzaam, makkelijk schoon te maken en lijkt op echt hout. Als extra service heeft René nog een mooie bloembak gemaakt van het overige hout en mijn terras twee keer in gespoten met speciale bescherm olie.

  De rede waarom René van mij een 6 krijgt voor de planning is, omdat de fabriek beschadigd hout had geleverd en hij iets te kort aan hout had besteld voor de terras leuning. Hierdoor heeft de bouw van het terras ongeveer 2,5 week geduurd i.p.v. 6 dagen maar het ziet er wel op en top uit!

  Voor de rest kan ik u René zeker aanraden voor de werkzaamheden die hij aanbiedt. Wij laten op dit moment nog twee mooie terrassen door hem realiseren in Amsterdam van bijna 45 m2 totaal met Bilinga hout.

 • #2

  Jasper van Leeuwen (maandag, 18 december 2017 15:14)

  20-3-2013
  We zijn erg tevreden met de hulp en vakkennis die Rene ons heeft geboden voor het vernieuwen van ons dakterras. Een prettige vakman, die meedenkt en ook aan het einde van de klus nog kritisch over zijn werkzaamheden is. Zelfs ik - als niet-klusser die er ook helemaal geen plezier aan beleef - heb een leuke dag gehad door samen de vernieuwing te doen. Dat wil zeggen Rene het vakkundige werk en ik de Truus die zijn werkzaamheden sneller mogelijk maakte. Kortom, wij bevelen Rene van harte aan.

 • #1

  Rozbeh Aenehband (maandag, 18 december 2017 15:13)

  8-8-2012
  It's been a pleasure working with René, he's been a great help all the way! Anytime needed he has given advice and put the time in to really understand what I am looking for. Likewise, he's also been really kind and done any type of extra requests that have come in during the project. Communication skills, craftman ship and personality is really something René can sell!

  Should I need help with something else, René will be my first choice!